Nieuwjaarsbijeenkomst en gouden noot

DSCF2682Op vrijdag 4 januari hield Zangvereniging Oranje haar traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst.

Niet alleen de zangers met partner, maar de gehele “Oranjefamilie” was gezellig bij elkaar om de beste wensen voor 2019 en alles wat daarbij hoort uit te wisselen. Natuurlijk had de organisatie goed voorbereidend werk gedaan, wat betekent dat op het juiste moment de “champagne” kurken van de flessen knalden en na een openingswoord van de voorzitter iedereen een toast kon uitbrengen op het nieuwe jaar. Ook ontbrak het natuurlijk niet aan de traditionele Nieuwjaarsversnaperingen zoals de bekende “nonnevotten”, wafels en meer lekkernij.

Hoogtepunt.
Hoogtepunt van de avond was natuurlijk het uitreiken van de “Gouden noot” in de vorm van een oorkonde en een prachtig gegraveerde plaat als blijvende herinnering. Niet voor de beste zanger, maar voor het lid dat zich in het afgelopen jaar (en de jaren daarvoor) bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor het koor. De keuze was voor de organisatie relatief gemakkelijk. Er was één lid dat zich in het jubileumjaar 2018 bijzonder verdienstelijk had gemaakt, namelijk voorzitter Math Schiffelers. Naast het vele werk als voorzitter had hij ook het belangrijkste deel van planning en uitvoering van de concertactiviteiten op zich genomen, en dat, zo is nu gebleken, met veel succes.
De bekendmaking ging daarom gepaard met een daverend applaus, waarna iedereen van de mogelijkheid gebruik maakte om de onderscheidde voorzitter te feliciteren.

DSCF2682

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *