Véronique Meuffels – 2e dirigent

Véronique Meuffels voltooide met succes de opleidingen Algemene Muzikale Vorming en Orthopedagogische Muziekbeoefening aan het Conservatorium te Maastricht.

Zij kreeg zangles van Peter Kokkelmans, volgde lessen koordirectie bij Annie Jansen en Jos Besselink en deed daarnaast veel koorervaring op als lid van de kamerkoren ‘Kamerkoor Maastricht‘ (voorheen Camera Musica Mosana) en ‘Studium Chorale‘.

Na haar studie besloot Véronique solozang te gaan studeren bij Annemie Vallino-Ravetta. Inmiddels is ze als vaste soliste verbonden aan haar zanginstituut ‘Vocaal totaal‘. Hiermee geeft ze invulling aan opera producties, sacrale concerten alsmede lied recitals. Om haar zangtechniek verder te verfijnen volgt ze regelmatig lessen bij diverse zangpedagogen.

Ze is een veelgevraagd soliste bij tal van koren, harmonie orkesten en fanfares uit de regio en ver daarbuiten. Zo maakte Véronique samen met het Limburgs Projectkoor een concertreis door de Verenigde Staten waar ze onder andere zong met het Londens Symfonie Orkest.

Voor meer informatie: klik hier voor de website van Véronique Meuffels.