Feestavond met huldiging jubilarissen

Op zaterdagavond 12 oktober vierde Oranje haar jaarlijkse feestavond met huldiging van de jubilarissen.
De avond begon met de opluistering van de traditionele H.Mis waarbij 2 muziekwerken als première werden uitgevoerd: Frieden en Hakuna Mungu.
Aansluitend ging het naar het “Home” van Oranje in Fasila. Na een hartelijk woord van welkom door de voorzitter, ging men aan het warm buffet dat al gereed stond. Een behoorlijk aantal mensen ging ook nog voor de 2e keer langs het buffet, hetgeen betekent dat dit ofwel erg lekker was, dan wel die mensen met erg veel honger waren gekomen.

 

Na het opruimen van alle buffettoebehoren was er ruimte voor de jubilarissen ingeruimd. Eerst de drie mensen met een 5-jarig lidmaatschap: Leo Theunissen, Henk Aldewereld en Bert Hilgers.
Daarna waren er warme woorden van dank voor Herman Vermeer (15 jr.), en Noël Thoen en Jo Gielen (20 jr.).
Veel aandacht ging terecht uit naar Martin Hurkens (30 jr.) en aansluitend het meeste aandacht voor de verdiensten van Harrie Marx met zijn 50-jarig lidmaatschap. Het merendeel van die tijd is Harrie zowel bestuurslid als muziekarchivaris geweest. Het grote belang van deze activiteiten voor het goed functioneren van de vereniging werd door de voorzitter ruim toegelicht, en ook de bondsafgevaardigde gaf nog eens nadrukkelijk aan hoe belangrijk mensen als Harrie voor een vereniging zijn. Aansluitend kwam iedereen, tijdens een ingelaste receptie, Harrie en zijn echtgenote Marlies nog eens persoonlijk feliciteren.

Als verrassing kwam er een bijzondere muzikale bijdrage van Math Schiffelers en Martin Hurkens, zowel beiden solistisch als samen in duet. Dat deze bijzondere bijdrage hoog werd gewaardeerd behoeft geen verdere toelichting.
Het georganiseerde deel van de feestavond werd afgesloten met een gezellige loterij, waarbij de nummertjes werden getrokken door 2 kleindochters van de jubilaris “opa Harrie”.

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *