Verslag feestavond 23 oktober 2010

Feestavond 23-10-2010Op 23 oktober heeft Oranje een gezellige feestavond gehouden voor de gehele Oranjefamilie.

De avond begon om 19.00 uur met een heilige mis, prachtig muzikaal opgeluisterd door Oranje, ter intentie van de levende en overleden leden van de vereniging. Het was goed voor het koor deze H.Mis muzikaal te kunnen opluisteren, omdat daarmee de moeilijk te zingen mis van Jos. Rheinberger weer eens geoefend kon worden.

Om 20.00 uur opende de voorzitter de feestavond met een hartelijk welkom aan alle aanwezigen, en enkele mededelingen over de orde van de avond, die begon met een barbecue van de “grillspecialist”.

Hoewel deze barbecue de gehele avond doorlopend te gebruiken zou zijn, stond om kwart over acht een lange rij wachtenden voor de grillwagen. De (lekkere) honger was blijkbaar groot.

Ondertussen had DJ-Romano zijn installatie geactiveerd en konden de achterblijvers in de zaal al genieten van hetgeen Romano via de luidsprekerboxen over hen uitstortte.

Voor een enkeling voelde dat als een warme deken, maar voor een aantal anderen als een bedreiging. Met vingers in de oren werden signalen gegeven de luidheid te temperen.

De 2e helft van de avond werd het pas zoals de organisatie zich dat had voorgesteld. De DJ kreeg enig gevoel voor de soort muziek die paste bij het aanwezige gezelschap en hij kreeg zowaar het grootste deel van de aanwezigen met een polonaise op de been. Dat de stemming er goed in kwam bleek toen op enig moment ca twintig dames, zónder heren, gezellig op de vloer actief waren door allerlei lichaamsdelen ritmisch horizontaal of verticaal te bewegen.

Tegen het einde van de avond zorgde Patrick Power voor een aangename verrassing door spontaan solo een paar liederen ten gehore te brengen die blijkens het applaus zeer werden gewaardeerd.

Rond twaalf uur pakte ook DJ Romano zijn apparatuur in en werd de avond – formeel gezien- beeindigd.

Het is de redactie niet bekend hoe laat de groep volhouders uiteindelijk richting huiswaarts zijn vertrokken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *