Twee Maria-concerten op een dag

downloadOp 31 mei 2015 zal Zangvereniging Oranje uit Schinveld samen met een aantal bevriende zangverenigingen twee Maria-concerten in de kerken van Bocholtz en Schinveld verzorgen.

Om 14.00 uur zijn Zangvereniging Oranje, Vocaal Ensemble Canto Rinato en de RedRill-Singers te gast bij het Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Joseph 1865 in de Jacobus de Meerdere Kerk te Bocholtz.
Zij zullen U laten genieten van aan Maria gewijde liederen en composities uit verschillende muziekperiodes. Hierbij worden de latijnse Marialiederen zeker niet vergeten.
De toegang voor dit bijzondere concert is gratis.

Om 17.00 uur zijn dan het Vocaal Ensemble Canto Rinato, de RedRill-Singers en de Schinveldse tenor Martin Hurkens te gast bij Zangvereniging Oranje in de Eligius Kerk te Schinveld.

Kom en geniet van deze prachtige muzikale namiddag en beleef koorzang in verschillende samenstellingen.

Zangvereniging Oranje Schinveld, Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Joseph 1865 Bocholtz en het Vocaal Ensemble Canto Rinato staan onder leiding van Anton Kropivšek.
De RedRill-Singers staan onder leiding van Margreet Wesseling, die ook de tenor Martin Hurkens aan de piano zal begeleiden.

In Schinveld is de toegang voor dit concert eveneens gratis.

Tot ziens in Bocholtz en/of Schinveld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *