Nieuwjaarsbijeenkomst 2014

nieuwjaars bijeenkomst Oranje 2014 007Vrijdag 3 januari werd in het Cultureel Centrum Fa Si La te Schinveld de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst gehouden van Zangvereniging Oranje.

Na een kop koffie en oliebol of zelfgemaakte wafel deed voorzitter Math Schiffelers het openingswoord en werd het nieuwe jaar met een klinkend glas champagne geopend. Het blijde bericht dat hij bracht was dat Oranje er twee nieuwe leden bij heeft en dat voormalig lid Marcel Gorissen weer terugkeert.

Volgens traditie werd ook dit jaar weer de “Gouden Noot” uitgereikt door de Activiteiten Commissie. Dit als waardering voor degene die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt binnen het mannenkoor.

De eer voor dit jaar was voor John Weusten. John doet al jaren het werk als secretaris met heel veel toewijding. Voor zijn vrouw was er een bloemetje voor de steun op de achtergrond.

Natuurlijk bracht Oranje onder leiding van dirigent Anton Kropivšek enkele liederen ten gehore. Ook het “Shanty koor” onder leiding van Michaël Wijers droeg met haar zeemansliederen bij aan de sfeer van deze avond.
Martin Hurkens zong drie liederen, waarvan een als eerste uitvoering. Later dit jaar op de eerste zondag van december zal Martin een muzikale bijdrage leveren aan het adventsconcert van Oranje.
Het muzikale gedeelte werd op sublieme manier afgesloten door de “The Red Rill” onder leiding van Margreet Wesseling.

nieuwjaars bijeenkomst Oranje 2014 002

 

nieuwjaars bijeenkomst Oranje 2014 007

 

nieuwjaars bijeenkomst Oranje 2014 011

 

nieuwjaars bijeenkomst Oranje 2014 2 003

 

Foto’s: Roger Lemaire

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *