Nieuwe website voor ZV “Oranje”

Beste Oranje-familie,

Met enige trots presenteer ik jullie de nieuwe website van jullie zangvereniging. Ik heb getracht de website gebruiksvriendelijker te maken, zonder al teveel de structuur te wijzigen. Zo zijn onder anderen de onderdelen ‘Gastenboek‘ en ‘Agenda‘ nu geïntegreerd in de website. Helaas is de muziek – op last van Buma/Stemra – voorlopig van de site gehaald. Verder is er een zoekmogelijkheid ingebouwd, waarmee snel op tekst gezocht kan worden. Op de hoofdpagina worden altijd de meest recente berichten getoond. Ik hoop dan ook dat jullie middels deze website op de hoogte blijven van alle concerten, activiteiten en agenda van zangvereniging “Oranje”.

Tevens wil ik langs deze weg de vorige webmaster, Wilfried Geilenkirchen, bedanken voor het vele werk, de prettige samenwerking en vooral de soepele overdracht.

Rest mij nog jullie veel plezier te wensen met jullie nieuwe website. Degenen die willen reageren nodig ik uit tot tekenen van het gastenboek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *