Muziek, koopjes en vermaak tijdens het Onderbanken Marktfestival

Het Onderbanken-Marktfestival vindt dit jaar plaats op zondag 21 juni van 10.00 uur tot 17. 00 uur in de kern van Schinveld. De organisatie is voor de 20e keer in handen van Zangvereniging ‘Oranje’ Schinveld.

Op de markt staan ruim 120 stands waar marktkooplui hun koopwaren presenteren. Er is voor ieder wat wils met de meest uiteenlopende zaken, zowel nieuw als tweedehands. De markt kenmerkt zich door vele aanbiedingen van nieuwe producten tot animatie toe. Er is vermaak voor zowel jong als oud. Voor de jeugd is er een springkussen en Bungee-Jumping waar de jongeren zich naar hartenlust mee kunnen vermaken. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis hun eigen spulletjes te koop aanbieden. Verder zijn er diverse gezellige terrasjes voor een drankje een hapje en live muziek. Op de Bleekplaats wordt live muziek ten gehore gebracht door het Orkest Cold Feever uit Schinveld. Voor de liefhebber vindt er regelmatig optredens plaats door de Hondenclub Happy Dog uit Klimmen. Tevens is er een loterij met leuke prijzen, bepalend is het nummer van het entreebewijs. De entreeprijs bedraagt € 1.50. De trekking van loterij vindt plaats om 17.00 uur op de Bleekplaats.

Voor inlichtingen over de markt, of voor het huren van een kraam of standplaats, kunt u contact opnemen met J. Canisius.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *