Math Schiffelers nieuwe voorzitter Oranje

Nieuwe voorzitter OranjeOp zondag 17 februari heeft zangvereniging Oranje haar Algemene Ledenvergadering gehouden.
De belangrijkste onderwerpen van de agenda betroffen de bestuursverkiezing en het activiteitenprogramma voor 2013 en 2014.
Bij de bestuursverkiezing was voorzitter Dick Cremers aftredend en niet meer herkiesbaar. Math Schiffelers, bekend van zijn optredens als solist bij Oranje maar ook ver daarbuiten, werd unaniem tot nieuwe voorzitter gekozen. Gerard Manders was aftredend en niet herkiesbaar en Jos Hinskens was aftredend en werd opnieuw benoemd. Daarnaast werden nog de leden Harrie Franzen, Harrie de Vries, en Wil Hunter nieuw in het bestuur gekozen.

Mede vanwege de drukke agenda van de gemeenteraad en de jaren die steeds zwaarder gaan wegen, was voorzitter Dick Cremers niet meer beschikbaar voor een nieuwe bestuursperiode.
Tijdens de vergadering werd hij door vicevoorzitter John Weusten uitvoerig bedankt voor zijn verdiensten voor Oranje in de afgelopen periode.
Oranje mag zich gelukkig prijzen in Math Schiffelers, naast koorzanger ook een begenadigd solist, een enthousiast en initiatiefrijke nieuwe voorzitter te hebben gekregen.
Aangevuld met de 3 nieuwe bestuursleden heeft Oranje weer een bestuursteam dat ervoor garant zal staan dat Oranje ook de komende jaren muzikaal van zich zal laten horen.

Naast de bestuursverkiezing was er natuurlijk veel aandacht voor de komende activiteiten. Oranje, dat dit jaar tevens haar 115-jarig bestaan viert, wil naast de reguliere concerten en activiteiten, in dit jubileumkader enkele bijzondere accenten zetten. Daarbij wordt gedacht aan een korte buitenlandse reis in juni, de voorrondes van het landelijke KNZV-zangconcours in Oktober in Tegelen, en natuurlijk een grandioos eindejaarsconcert in Kerstsfeer in December.

Nieuwe voorzitter Oranje

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *