Martin Hurkens in halve finale Holland’s Got Talent

4817290367_344b97af48_m“Onze” tweede tenor Martin Hurkens schittert momenteel in de populaire talentenjacht “Holland’s Got Talent”, vrijdagavond 20:30 uur op RTL4. Zijn dochters hadden hem hiervoor opgegeven. En met succes: Martin heeft de eerste en tweede ronde inmiddels glansrijk doorstaan en is doorgedrongen tot de halve finale!! Deze wordt live uitgezonden op vrijdagavond 3 september a.s. Zijn auditie was te zien in RTL Boulevard van woensdag 21 juli jl., waar hij al de Nederlandse Paul Potts werd genoemd.

Klik hier om Martin’s auditie te zien. Indrukwekkend.

RTL in een teaser: “Martin is geïnspireerd geraakt door de inmiddels zeer bekende Paul Potts, overtuigend winnaar van Britain’s Got Talent en heeft zich aangemeld voor de Nederlandse versie. Maar komt hij echt in de buurt van Paul Potts of drukt de jury Martin keihard weg en hoeft hij niet meer terug te keren voor de liveshows?”

Inmiddels weten we dat Martin de juryleden van Holland’s Got Talent, Patricia Paay, Gordon en de Amerikaan Dan Karaty, heeft overdonderd met zijn uitvoering van Nessun Dorma, het nummer waar de inmiddels beroemde Paul Potts de Engelse versie Britain’s Got Talent mee won. Gordon noemde zijn optreden zelfs “verpletterend”. Presentator Robert ten Brink hield het niet droog en stond met tranen van emoties in de coulissen toe te kijken samen met Martin’s dochters.

krant_martinNiet alleen de Limburger kopte een artikel met “kippenvel”, ook RTL Boulevard presentatrice Bridget Maasland kreeg er kippenvel van.

Ook was Martin te gast in het – vooral bij de jeugd – populaire 3FM middagprogramma van Coen en Sander, de “Coen en Sandershow”. Klik hier voor het audiofragment van het interview.

Klik hier voor Martin’s auditie (Youtube).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *