Jaarlijkse adventsconcert “Sterren Stralen”

DSC 3170Zangvereniging Oranje Schinveld heeft op zondagmiddag 7 december het jaarlijkse adventsconcert “Sterren Stralen” gehouden in de H. Eligiuskerk in Schinveld.

In een volle Eligiuskerk te Schinveld hebben de aanwezige muziekliefhebbers genoten van een mooi concert van Zangvereniging Oranje, Pim-trio, tenor Martin Hurkens en sopraan Véronique Meuffels.

Het hoogtepunt van het adventsconcert was het Miserere uit Il Trovatore van G. Verdi. Het werd gezongen door Martin Hurkens, Véronique Meuffels, Zangvereniging Oranje en werd begeleid door pianiste Margreet Wesseling.

Natuurlijk had het mannenkoor ook de eigen solisten bij dit concert betrokken, en voor dit jaar waren dat Math Schiffelers, die samen met Martin Hurkens het mooie “Nella Fantasia ” van Ennio Morricone zong. Patrick Power zong het Afrikaanse lied “Ukuthula” , gearrangeerd door Anton Kropivšek, die ook de algehele leiding had van dit prachtige adventsconcert had.

Het was net als voorgaande jaren een groot succes , waarbij we het gevoel hebben dat we elk jaar het vorige adventsconcert overtreffen.

 

Een kleine impressie (meer foto’s in de foto galerieen):

DSC 3119

 

DSC 3086

 

DSC 3112

 

DSC 3117

 

DSC 3143

 

DSC 3170

 

DSC 3181

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *