Feestavond Mannenkoor Oranje 2013

feestavond 160Op zaterdag 28 sept.jl. hield mannenkoor Oranje uit Schinveld de jaarlijkse feestavond.
De avond begon met een H.Mis in een goed gevulde parochiekerk. Het koor voerde de Missa in Honorem Sancti Eligii, van Anton Kropivšek uit. Dit is een dialectmis met tekst van Jos Meessen, welke tekst door Rinus Peters aangepast is aan het Schinvelds dialect.
Na afloop van de H.Mis gingen de leden en hun aanhang naar het repetitielokaal, waar inmiddels het buffet in gereedheid was gebracht. Nadat iedereen lekker gegeten had, werden de jubilarissen gehuldigd.


Tot de jubilarissen behoorden: Dick Cremers, 40 jaar lid, hiervoor ontving hij oa. een onderscheiding van de Gemeente Onderbanken.
Een onderscheiding van het KNZV ontvingen Harrie Schuts, 40 jaar Koorzanger en
Jack van Wordragen, 25 jaar Koorzanger.
Vanwege het 35-jarig lidmaatschap werden gehuldigd, Michel Weijers en Frans Hellebrand.
Twaalf en een half jaar lid waren Wim Meuffels en Jeu Huntjens, die helaas vanwege een operatie niet aanwezig kon zijn.
Verder werden gehuldigd vanwege hun 10-jarig lidmaatschap, Jos Hinskens, Dominique Pinckarts, Harrie Schuts, John Weusten en Frank Zeegers. Niet aanwezig Gerard Manders 10 jaar lid.
Na afloop van de huldiging en het in ontvangst nemen van de nodige felicitaties van de aanwezigen, werd het programma voortgezet. Een van de hoogtepunten van de avond was het grandioze optreden van alle Eerste Tenoren van Oranje.
Onder bezielende leiding van Véronique Meuffels, die zelf ook nog een solo verzorgde, brachten de Tien Eerste Tenoren, prachtige nummers van Verdi.
Na een hilarische act van Yvonne Schiffelers en Noel Thoen werd de avond in de kleine uurtjes besloten, waarna Oranje kon terug zien op een zeer geslaagde en gezellige feestavond.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *