Buitengewoon Voorjaarsconcert in Gangelt

Zangvereniging Oranje uit Schinveld o.l.v. dirigent Anton Kropivšek, geeft op zaterdag 26 Maart een bijzonder concert, samen met het gastkoor “Mӓnner gesangverein Sangeslust Hünsborn uit Sauerland / Duitsland, o.l.v. dirigent Michael Rinscheid en het Clarinet Choir Schinveld, o.l.v. dirigent Wim Sturmans. Plaats van handeling is in de aula van de Hauptschule, Mercatorstrasse 25 in Gangelt. Aanvang 19.30 uur. Toegang: vrije gave.

Met Zangvereniging Oranje en Sangeslust Hünsborn, belooft het een bijzonder muzikaal treffen te worden van twee giganten uit de mannenkoorzang. Werd Z.V. Oranje met Anton Kropivšek in 2003 Landskampioen van de K.N.Z.V in Nederland, met de hoogste aantal punten ooit, hun gastkoor uit Hünsborn o.l.v. Michael Rinscheid behaalden in Juni 2008, al voor de 8e maal de Meisterchor titel in Nordrhein – Westfalen, ook met het hoogste aantal punten ooit. Met deze op hoog niveau werkende dirigenten, belooft dit voorjaarsconcert, nu al een mooi muzikaal spektakel te worden van mannenkoorzang. Zeer zeker ook, zullen de solisten Mathias Schiffelers en Martin Hurkens de winnaar van de fantastische finale van “Holland ’s Got Talent”, met hun sublieme zang de toeschouwers weer in extase brengen. Daar passen ook nog bij, binnen Z.V. Oranje, de solisten Patrick Power en Ken Duffield.

Dirigent Anton Kropivšek zal met zijn Oranjemannen en pianist Leon Dijkstra, het publiek verrassen met een repertoire van mooie wereldlijke liederen met “Muziek voor alle tijden”. Het Clarinet Choir Schinveld o.l.v. Wim Sturmans, laat U genieten van schitterende muzikale klanken. Ook zij hebben al vele mooie muzikale sporen achtergelaten bij hun vele concerten in de regio Parkstad ,Onderbanken en Schinnen. Ook hun optreden past mooi binnen dit voorjaarsconcert.
“Gangelt zustergemeente van Schinveld”, wordt hierdoor weer nieuw leven ingeblazen.

Dus, wie eens echt wil genieten van schitterende Zang en Muziek! Dan, op naar Gangelt op Zaterdag 26 Maart a.s. !

Onder dank !

Namens Z.V. Oranje,
May Cremers P.R.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *