Boekpresentatie Ritmic Group

000 7110 kopie CustomNa jaren voorbereiding voor het maken van het boek over de Ritmic Group was een mooie boekpresentatie op zijn plaats. In overleg met Math Schiffelers en Henny Lemaire werd besloten om dit op 29 september 2017 op de familieavond te houden. Oud-leden en ereleden van de Ritmic Group werden benaderd om mee te werken om wellicht samen met ons koor ‘Oranje’ samenzang te gaan doen. Er werd een gevarieerd programma in elkaar gestoken wat leuk zou zijn voor iedereen. Zangvereniging Oranje zou dan een aantal passende liederen brengen. Het Fasila lokaal werd prachtig aangekleed, er was een fotowand en er werden oude films van de Ritmic Group vertoond.

Nadat alles was geregeld kon de avond beginnen. De zaal was goed gevuld met genodigden en gasten waaronder de beschermheer van Oranje, Jo Nelissen met echtgenote. Zangvereniging Oranje beet de spits af en werd door oud-lid en presentator Jo Reijnders aangekondigd. Dirigent Ton Kropivček had er zin in en na Teddy Bear, Crying in the Chapel en Musss i denn/Wooden Heart van Elvis Presley zat de stemming er bij de aanwezige gasten al goed in.

Na Sjoen sjenk va Sjang werd Bonsé aba gezongen. Natuurlijk stond ik zelf ook bij mijn koor en heb meegezongen en we zagen vele gasten meezingen en bewegen.
Nadat we van de bühne afgingen stond oud-lid Math Huting in Tiroler klederdracht klaar om het succesnummer van de Ritmic Group in Oostenrijk “Bij uns in Tirol” te zingen. Een onverwachte en leuke act was het gevolg en uiteraard zong iedereen op zijn manier mee.
Hierna werd door Jo Reinders het komisch duo oud-lid Wiel Mulders en Ton Laeven aangekondigd. Zij brachten een leuke playback act die het publiek prima kon waarderen; aansluitend volgde een korte buut van Ton Laeven.

De eregasten Hub Aendekerk, John Hendrikx, Gonny Goertz, Pierre Cnoops en wethouder Rens Evers werden de bühne op geroepen en nadat ieder zijn zegje gedaan had kwamen de kleinkinderen van Paul en Helmie Borger, Lana, Lotte, Stijn en Niels, de eerste boeken naar voren brengen en overhandigen aan de eregasten. Na een bedankje en een bloemetje aan de dames die bijgedragen hadden aan deze avond, zongen de broers Mitchell en Michael nog een tweetal schlagers. Jammer genoeg konden ze niet langer blijven vanwege verplichtingen elders.
Er werd nog een groepsfoto gemaakt van de 56 aanwezige oud-Ritmic Group leden waarna de boeken van binnen werden bekeken met veel complimenten als gevolg.
Er volgden nog een aantal gezellige uurtjes en er werd veel bijgepraat met de passende muziek erbij.
Een geweldig mooie avond wat wij, Helmie en ik nog lang in herinnering zullen houden.
Een woord van dank aan zangvereniging Oranje en iedereen die geholpen heeft om deze avond tot een succes te maken.
Foto’s van deze avond zijn ook te zien op Facebook, ‘ritmic group”.

Een trots lid van zangvereniging Oranje, Paul Borger

000 6935 kopie Custom

000 6944 kopie Custom

000 6982 kopie Custom

000 6993 Custom

000 7025 kopie Custom

000 7042 kopie Custom

000 7069 kopie Custom

000 7074 Custom

000 7082 kopie Custom

000 7110 kopie Custom

000 7145 kopie Custom

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *