CD/DVD presentatie 2004

melodie.mp3

Op zondag 7 november 2004 vond in Schinveld de presentatie plaats van de CD/DVD “Zangvereniging Oranje Schinveld zingt Joep Rademakers”. Op deze CD/DVD staan vijf liederen van de in 2002 overleden Schinveldse troubadour Joep Rademakers, in een bewerking van Anton J. Kropivšek.

Aan deze presentatie werkten mee de Limburgse troubadours Sjef Diederen en Jos Meessen, het dameskoor “Pro Musica” uit Schinveld en het gemengd koor “Cresendo”uit Doenrade. De instrumentale begeleiding was in handen van de pianist Gerald Wijnen.

In een bomvol cultureel centrum Fa-Si-La werden de bezoekers door de optredende artiesten en koren getrakteerd op een keur aan Limburgse liederen die bij velen een gevoel van herinnering, nostalgie en weemoed teweeg brachten.

Het hoogtepunt van deze oergezellige Limburgse avond was het optreden van Zangvereniging Oranje die drie werken, waarvan één samen met het dameskoor Pro Musica, van haar nieuwe CD/DVD ten gehore bracht, waarna vervolgens de uitreiking van de eerste CD/DVD's aan mevr. Peta Rademakers-Deenen en dochter Brigitte en de burgemeester van de gemeente Onderbanken dhr. H.J. Meijers plaatsvond.

Dat het publiek enorm van de diverse optredens had genoten, bleek uit het daverende applaus dat de optredende artiesten en koren ten deel viel.

Een paar exemplaren van de CD/DVD  zijn nog verkrijgbaar. De prijs voor de CD+DVD bedraagt € 9,95.
Als U geïnteresseerd bent,
neem dan contact op met een van de leden van de vereniging of met de secretaris (contactadres zie elders op deze website).