ond1                      ond2                      ond3                      ond4

Sterren stralen in Schinveld

26Zondag 8 december 2013 organiseerde Zangvereniging Oranje weer het jaarlijkse adventsconcert "Sterren Stralen".

Ook dit jaar was het weer een groot succes, met een groot aantal aanwezige toeschouwers.
Het hoogtepunt van het concert was het afscheid van mezzosopraan Marijke Hendriks die op 17 jarige leeftijd haar zangdebuut deed bij Oranje, en het daar na 40 jaar ook weer afsloot.

Fanfare St.Lambertus uit Schinveld o.l.v. Willem Lindelauf gaf haar instrumentale bijdrage aan dit concert. Veel lof was er van de toehoorder voor het afwisselende programma van de soliste begeleid door pianiste Margreet Wesseling, de fanfare en Zangvereniging Oranje onder dirigent Anton Kropivšek.

Al met al was het een geweldig concert met als met als slot een staande ovatie.

Kijk voor meer foto's bij de Fotogalerieën.